Endnu en super tur på Langelandsbæltet

Langlandsbæltet viste sig igen for sin bedste side denne lørdag d. 21 sept. Desværre var vi igen kun 5 fra klubben. Men igennem mit netværk med Sandorme automaten lykkes det mig at skaffe 7 mand så vi var ialt 12 mand.

Det var igen MS-Skjold vi var med. Karsten forslog vi skulle sejle ned til Grisepladsen, jeg ville heller over på den anden side, men jeg lyttede Karsten. Det gjorde jeg klogt i.

Jeg havde brugt 3 dage til at grave alle de sandorme, jeg mente vi skulle bruge (1000 stk.) Det var hårdt når jeg samtidligt havde ravet sig en kraftig forkølese tilFrysende.

Fiskeriet var vildt. Vi lå på 4-6 meter vand og flere gange kunne vi se fladfiskene jage vores orm på bunden, vild oplevelse.

Dagens resultat blev 305 fladfisk med i land, Hvis vi havde taget alle dem over målet, skulle der nok have stået 500 stk,  for fladfiskene var virkelig i bide humør.

Bjarne Jensen fangede den største en Rødspætte på 780 g. Der kom 6 nye tilmeldinger til Fladfiske pokalen.

Efterfølgende har nogle af de 7 gæster som var med skrevet til mig at det var en oplevelse for livet og en tur de aldrig vil glemme og at de meget gerne vil med en anden gang.

Bjarne og Rødspætten på 780 gr

Mvh Frank

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.