Endnu en super tur i Langelandsbæltet.

Igen en super tur med Dennis Møller og MS-Amigo i Langelandsbæltet.

Desværre havde 2 meldt sig syge om morgen, så vi var kun 10 mand af sted.
Jeg fik flere sms`er og opkald om fredagen om vi skulle afsted og jeg kan godt forstå at folk var bekymrede, når vi havde storm om fredagen og der var lovet storm igen om søndagen. Men DMI og YR havde lovet ok fiske vejr om lørdagen. Frisk vind fra vest er fint fiske vejr i Langelandsbæltet, og så var der bare lige det med strømmen. Den løb fra 1-1,5 mil. så det var perfekt.


Dennis havde været ude om fredagen og fisket oppe ved Ko`en uden det store resultat, så vi aftalte at vi gik syd over. Dennis havde et hotspot han gerne lige ville prøve. Og det var en god beslutning.
Vi sejlede næsten 1 time før første stop og der gik heller ikke længe før de første Torsk kom på dæk (1-1,5 kg.)

Vi prøvede flere stop og der var fisk alle steder til vi nåede hot spottet. Der var fisk, flere havde 2 på af gangen og det var torsk i 2 kilo`s klassen. Det var kun Peter Madsen og undertegnede, som fik fisk over 3 kg. Peter fik en på 3,8 kg, mens jeg selv fik en på 4,2 kg. som blev dagens største.


Da kl. var ca. 11.30 var der flere der havde fanget kvoten på de 7 Torsk. Så dem der ikke havde fået 7 Torsk endnu fik nogle så alle havde 7 med i land. Der blev også sat rigtig mange fine Torsk over målet ud igen.
Tak til Peter Madsen for øl og vand og Bager Clausen`s EFT. for morgenbrødet på turen.

Frank Rasmussen

PS. Næste tur er  med MS-Amigo d. 13 april fra Spodsbjerg.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.