Fin havtur med torsk og fladfisk

Klubben har fået en del nye medlemmer inden for det sidste halve år, hvilket jeg synes er super dejligt. Det se ud til, at det også er nogle som vil fiske, for ikke mindre end 5 nye, var med på havturen d. 17 april. Der skal lyde et STORT VELKOMMEN I SALTVANDSKLUBBEN til alle de nye.

MS-Felix var fuld booket denne dag. Vejret var ok med en let vind fra nord. Strømmen løb mellem 1,3-2,0 mil. og vi havde stort set sol hele dagen.

Turen var en torsketur, men jeg havde taget sandorme med til alle mand for en sikkerheds skyld, hvis torskene ikke ville lege med. Der var torsk, men ikke i samme størrelse som sidste gang. Største torsk var på 2,8 kg. som jeg var så heldig at fange. Mogens Larsen fik en duble på ca. 4 kg. med den største på 2,2 kg. Gert Dørge fik en på 2 kg. Vi havde ca. 20 torsk med i land.

Det lykkes også en af de nye folk at fange en (kort) Lange. Det var Thomas H. N. Rasmussen.

Klokken ca. 11,30 spurgte jeg folket, om vi skulle fortsætte med torskene eller prøve fladfiskene, næste alle svarede fladfisk. Så de sidste 2 timer blev brugt på fladfiskeri.

Verner sejlede ned til Albuen på Lolland siden. Jeg syntes at fladfiskene var noget sløve i det, hvilket kunne skyldes at vandet temperaturen ikke er meget mere end 5-6 grader. Det var ikke hårde og kontante hug men meget forsigtige. Vi havde ca. 70 fladfisk med i land med en på 740 gram,  som den største, fanget af Thomas Rasmussen.

Hasse Dahl-Sørensen med en flot rødspætte

Tak til Clausen EFTF. for morgenbrødet og Peter Madsen for præmierne.

Næste tur er den 17. maj. En 20 timers tur med MS-Bodil fra Thyborøn. Der er pt. 3 ledige pladser endnu, hvis der er nogen som har lyst.  Pris 1500 kr., som skal betales til mig inden den 1. maj. Kontant eller Mobilpay på Tlf. 22517981

Jeg vil se om,  jeg kan lave en samkøreordning.

Mvh. Frank

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.