Fladfisketur med ringe udbytte !!

Efterårets første fladfisketur var med Felix.

10 mand og 1 kvinde og hvoraf de 3 var gæster havde tilmeldt sig denne efterårets første tur med Felix og dets skipper Verner.  Der var lovet fint vejr og det holdt stik selv om det så lidt mørkt ud, da vi stævnede ud kl.800 om morgenen.

Da fiskeriet på Lossepladsen og oppe ved Tranekær ikke har været alt for godt på det sidste valgte vi at sejle sydpå til en plads med det lidet flatterende navn : Grisefarmen !!

Undervejs blev der betalt til Frank samtidig med at rundstykkerne og kaffen blev kørt indenbords.

Fremme på Grisefarmen var grejet rigget til og de usædvanligt dårlige børsteorm forsøgt sat på krogene og fiskeriet gik i gang.  Det varede lidt inden der kom fisk på dæk , men dem der kom var der pæn størrelse på. Men der var længe imellem, at de helt vilde jubelbrøl lød og det viste sig at være en af de  dage hvor fladfiskene, hvis der da var nogen, var svære at få i tale !!

En af dem der gjorde det fornuftigt var John Pedersen fra O.S.K som var med som gæst og fandt selskabet så hyggeligt, at han meldte sig ind i Saltvandsklubben 🙂

Poul Erik og Frank samt undertegnede med fladfisk.

Når nu fiskeriet ikke spiller kan man jo altid hygge sig med en lille en, hvilket Jan Ø gjorde og hvad der kommer ind skal som bekendt også ud igen 😉

Da regnskabets time var kommet landede vi på 84 fladfisk med 16 til de to bedste og 0 til en som var på sin første tur og ikke havde den store erfaring. Ingen nævnt og ingen glemt !!

Som skrevet var der flere pæne flade imellem , så da vi var kommet i land var Formand Frank klar med vægt og blokken.

Frank vejer Prebens fladfisk, så den kan komme med i kampen om Fladfiskepokalen.

Til slut er der bare at sige tak for en hyggelig tur og husk at få dig tilmeldt til næste tur som er søndag den 14 oktober.

Niels Jensen-

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar