Grand Slam 2023

Lørdag d. 14 okt. afviklede vi Grand Slam turen. 12 mand var tilmeldt. Dagen før var jeg blevet kontaktet af flere, som mente turen blev vel aflyst. Men jeg kunne så fortælle at det blev den ikke. Vejrmeldingen sagde hård kuling fra vest så vi kunne sagtens ligge nede på Grisepladsen. Og det viste at det kunne vi også.
Vi var med det gode skib MS-Drost med Michael ved roret.
Vi var noget spændt på hvordan fiskeriet ville gå, for med den vind vi havde både fredag med storm og lørdag med kuling, kunne det godt være en masse skidt i vandet og der løb en stærk strøm. Men sådan var det ikke.

Michael sejlede helt ind under land på 3 m. vand. Der skulle lige gå små 5 min. før de første fisk kom op så kom de også i en jævn strøm hele dagen. Vi fiskede på 3-6 m. vand hele dagen.

Det lykkes kun 5 fisker at fange de 3 slags, Rødspætte, Skrubbe og Ising som giver Grand Slam. Gert D, Gert R, Bjarne J, Sven B og Rune S. Det viste sig at der var ikke mange Isinger over målet inde på det lave vand.

Vinderen blev Rune Sørensen med en samlet længede på 98,5 cm. Skrubbe på 34,5 cm. Rødspætte på 33 cm. og en Ising på 31 cm.

Se resultatet under Grand Slam pokalen.

Mvh Frank

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.