Årets pointtur 2019 med MS Felix.

Jan og vi andre på pointtur.

Årets pointtur på Langelandsbæltet med MS Felix og Verner ved roret. Vejrguderne var i deres milde hjørne, en let vind og sol hele dagen. Havguden drillede os lidt med strømmen, da han ville have strømmen den modsatte vej som vinden. Det havde den virkning, at vi drev i alle mulige retninger end det Verner ville, men trods alt havde vi et godt fiskeri. Vi blev enige om at fiske torsk først, for det var på vejen over til de gode fladfisk pladser over ved Lolland.

Flot vejr på dagens fisketur.

Vi var 12 mand af sted og humøret var højt og snakken gik godt, det var næsten som en hønsegård og de høns der var tilbage, var blevet plukket og bundet forfang af.

Vi havde ikke fisket i ret lang tid før Jan Østergaard havde den første torsk på krogen og da Verner gik ned til Jan med en fangstkrog, var vi klar over hvad der var i vente, en torsk på 3 kg. Vi andre fik kun små torsk der, nogle få over målet og en del under målet.

Jan Østergaard med sin fine torsk på 3 kg.

Da vi kom over til fladfiskepladserne kom der masser af flade ind over rælingen. De fleste fladfisk havde en god størrelse og med jævne mellemrum kom der også nogle af de store og de rigtig store. Efter er par timers fiskeri var de to første over kiloet fanget. Og i alt blev der fanget tre over kiloet.

Nu tilbage til Jan Østergaard! Han havde fået agter pladsen, så det var svært at holde øje med ham, men hver gang undertegnede kunne se hans stang var der flex på den. Da dagen var omme havde han fanget:

2 torsk, 3 hvillinger, 14 skrubber, 16 isinger og 14 rødspætter med den største på 1,4 kg 😀 

Peter Madsen havde sponseret 3 præmier; til den største torsk, fladfisk og flest point. Det var meget nemt at dele præmier ud, for Jan Østergaard skulle have dem alle. Stort tillykke til Jan med det flotte resultat.

Knæk & bræk

Per Hansen

Fuldt forfang !

Resultatet af pointkonkurrencen:

Der blev fanget 6 torsk, 21 hvillinger og 182 fladfisk.

Jan Østergaard 189 point
Bjørn Pedersen 136 point
Poul Erik Duus 125 point
Jes Jepsen 119 point
Peter Madsen 115 point
Hasse Dahl-Sørensen 111 point
Bjarne Jensen 113 point
Preben Hansen 101 point
Gert Dørge 100 point
Per Hansen 97 point
Michael Jacobsen 80 point

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.