Buletur med bulerne på vandet !!

Årets første tur i 2020 skule være en buletur med Neptun fra Bagenkop!

Men da fiskeriet ud for Spodsbjerg havde været godt  i ugerne op til vi skulle afsted valgte man at starte ud derfra, så vi ikke skulle køre helt til Bagenkop.  I dagene op til kunne vi se at det blæste op til 14-16 meter, så vi blev flyttet over på Amigo i stedet , da den er mere rolig på vandet !

Da vi lørdag morgen mødtes i Spodsbjerg blæste det også meget og Frank havde en snak med skipper som mente vi skulle give det en chance. 4 mand mente så ikke det skulle have chancen, så de valgte at blive i land, mens de resterende 8 mand gik ombord og fik rigget til . Da vi sejlede ud blev der spist rundstykker og snakket vejr og vind og taktik.

Fremme på fiskepladesen, som var lige i sejlrenden , fik skipper Dennis lagt Amigo til og 3-400 grams pirke røg til bunds uden det store resultat. Vi prøvede at flytte lidt med sammen magre resultat, men efter et par forsøg mere kom der lidt torsk på dækket.

Men nogen stor succes blev det sgu aldrig og ved 11 tiden var strømmen taget så meget til, at Dennis ikke kunne få Amigo hen over pladserne, så Frank gav os “fri” resten af dagen, hvilket ingen rigtigt havde noget imod 😀

Største torsk fangede Svend Erik Gommesen med en på 6,9 kg og 82 cm og Frank Formand tog et par på 3,8 kg og 4,0 kg, som han først fik vejet hjemme i Kerteminde , så de tæller ikke med til Pirkebrættet, men mon ikke han fanger nogen andre på næste buletur som er 1 marts.

Svend Erik med sin fine torsk på 6, 9 kg.

Undertegnede fangede intet som helst, men så kunne han da trøste sig med at han stod op af “Hall of Fame 2019 ” 😀

Niels Jensen

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar