Hav tur med 2 både

Der er længe siden at klubben havde så mange tilmelde til en havtur at vi måtte af sted i 2 både. Det var tilfældet på denne tur. Ikke mindre end 20 var tilmeldt, så vi var af sted med de 2 både MS-Felix og MS-Skjold.

MS-Felix

Jeg havde delt dem op så det var de gamle på MS-Skjold og de unge på MS-Felix. Hvem af bådene der fangede flest fisk,  ved jeg ikke, men det var de “gamle” der fangede de 3 største.

Der blev fanget rigtig mange fladfisk, så hvis vi tog alle dem der var over målet med hjem, havde begge både nok ligget på mellem 400 – 500 fladfisk pr båd. Der blev fanget mange rødspætter som lå fra 25 til 30 cm.

Der var lidt krabbesøer på Langelandsbæltet denne dag, fordi vind og strøm gik mod hinanden så det var lidt svært at stå fast. Svend Erik var så uheldig at få en krog i fingeren da han skulle afmonterer en fisk så vi valgte at sejle ind så han kunne komme på skadestuen og få krogen ud. Det skete gudskelov på et tidspunkt hvor folk var ved at løbe tør for orm.

Der kom mange tilmeldinger til Fladfiske pokalen, da der kun er en fladfisketur tilbage, nemlig d. 21 nov. Jeg valgte selv at tilmelde 5 stk. da jeg ikke kan komme med på den sidste tur.

De største der blev fanget på turen var undertegnet en skrubbe på 51 cm og 1420 gram. Preben fik en rødspætte på 830 gram og en gæst Kim fik en på 780 gram

Bjarne Jensen havde fødselsdag på dagen, så han gav en omgang øl og vand til alle. Endnu en gang “tillykke” og tak for øl og vand, Bjarne.

Peter Madsen havde sørget for præmier. Stor tak til Peter.

Som sagt er næste tur søndag den 21 november. Der er stadig 2 pladser ledig..

Mvh. Frank

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.