Jule torske tur med MS-Amigo.

Årets sidste tur 2. juledag var igen en super tur.

Det var ellers Dennis der skulle sejle med os, men han blev far for første gang jule nat, så han blev ikke klar til at sejle med os. Tillykke til Dennis 🙂 . Så det blev Henrik der sejlede.
Desværre var vi kun 7 mand med på turen.

WATCH: The Value Of CBD For Pain Relief In Bodybuilding equipoise gains top 15 best weight loss pills for women in 2020 – list-of-herbal-weight-loss-pills 4 week weight loss bodybuilding => movimento rete


I stedet for MS-Neptun blev det så MS-Amigo vi sejlede med.
Vejret kunne ikke være meget bedre, svag til let vind, overskyet og strøm var der ikke meget af, under 1 mil. hele dagen
Der blev fanget mange fisk og mange blev sat ud igen så vi kun havde kvoten på de 7 vi måtte have med hjem. Den største fik Martin Sørensen, 4,4 kg. skarpt forfulgt af Jan Østergård med en på 4,2 kg.


Pirkebrættet blev afgjort og det blev Martin Sørensen som kom fra baghjul og vandt. “Tillykke til Martin 🙂 ” Jeg havde tilmeldt de 5 torsk jeg kunne og landede på 15 kg. Jan Østergård havde tilmeldt 2 inden turen. Han tilmeldte 3 torsk mere 4,2-3,6 og 2,5 kg og endte på 15,4 kg. Martin Sørensen  tilmeldte 5 Torsk 4,4-3,7-3-2,5 og 2,3 og endte på 15,9 kg.


Jeg glæder mig allerede til d. 18 januar, hvor der er buletur fra Bagenkop med Dennis og MS-Neptun.

Til sidst vil jeg ønske alle i Saltvandsklubben et rigtig godt nytår 🙂

Frank Rasmussen

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar