“Blind de lux tur “

Igen i år havde jeg booket Bodil fra Thyborøn til en 20 timers tur, d. 21 juni 2024.
Det var en tur, hvor der skulle tages hensyn til mit handicap som blind, så derfor var der kun 7 mand med på turen, så der var mere ro og plads omkring mig. Det koster selvfølgelig noget mere pr. mand når vi kun var 7 mand om at dele, men det vil folk gerne betale da vi får den ekstra luxus af mere plads og dermed også mindre stress ombord 😁
       
Op til dagen, hvor vi skulle afsted blev der selvfølgelig kigget på vejrudsigt da vejret i juni havde været meget ustabil med mange aflysninger til følge, men vi var heldige og ramte en dag med 2 til 4 m og lettere overskyet så vi ikke blev solskoldet, havde jeg ladet mig fortælle 😂.
Da vi kom til Thyborøn torsdag aften, tog vi ind på den nye Cafe Sus der har erstattet den nedbrændte Havnegrill, hvilket kan anbefales 😊.
Da Bodil kom i havn gik vi ombord, nogle gik i gang med at rigge grej til mens andre gik ned for at sove. Turen ud til fiskepladsen gik fint, da der var roligt vejr bortset fra da vi skulle ud gennem kanalen, da var vi ved at blive kastet ud af køjen😂🤣. Kl. 7.00 var der morgenmad og nogle var mere stille end de havde været aftenen forinden, jeg måtte i hvert fald spørge om der var nogle bestemte personer til stede.😂
        
Om selve fiskeriet er der bare at sige, at det var noget sløvt hele dagen, men der blev dog fanget jævnt med fisk, så alle mand fik noget i kurven. Jeg selv fik 5 arter, hvilket var usædvanligt for mig, da jeg ikke er arts fisker🤣 Vi fiskede både på sten og vrag uden at vi ramte det vilde “spot”. Vi fiskede på dybt vand, så det der blev fanget krævede lidt arbejde at få op på dæk 😂
      
Vi stoppede allerede med at fiske kl. 15.00 da vi ikke havde flyttet os meget og derfor havde en lang tur hjem. Kl. 17.00 var der dejlig aftensmad som af hensyn til mig var nem spise altså ingen aspargessuppe 🤣🤣
      
I alt blev der fanget 66 kg. filet, hvilket jo ikke er prangende, men alle var enige om at det havde været en god tur med godt kammeratskab og hygge, så der er booket til næste år samme tid samme sted 😃
Tak til min fiskekammerater og skipper Per og medhjælper Ole for at hjælpe mig til en god tur 😄
Niels Jensen
Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.