Konkurrencer

Klubbens konkurrencer.
Saltvandsklubben er medlem af DHF (Dansk Havfiskerforbund), hvilket betyder at vi kan deltage i de danske, samt internationale mesterskaber.
Til DM deltager klubben gerne med 2-3 hold. Desuden har klubben også deltaget i De Nordiske Mesterskaber, samt Europa Mesterskabet i fri line. Når klubben deltager i arrangementer som ovenstående, er det for det meste flerdagsture rundt omkring. De ture vi har deltaget i, har resulteret i mange sjove oplevelser, samt styrket det gode kammeratskab i klubben.
Pointture og pokaler. Pointture er en intern klub konkurrence, hvor bestyrelsen vælger 6 havture - reglerne i disse er kort fortalt: Point gives både pr. kg fisk, samt for hver art der fiskes. Dette gør, at der på disse ture, både fiskes efter torsk, fladfisk, samt andre arter. Denne måde at konkurrere på, resulterer i et sjovt og adspredt fiskeri.
Af pokaler konkurrerer vi bl.a. om 3 torskepokaler, 2 ørredpokaler, 1 havørredpokal og 1 geddepokal. Alle pokaler er vandrepokaler - dog kan enkelte vindes til ejendom efter særlige regler.
Grandslam. Er en fladfiskekonkurrence hvor man skal fange en ising, skrubbe og rødspætte og så vinder den med længst samlede mål.
Saltvandsklubbens danske mestre anno 1993 for hold 'Fri Line'
Fra venstre: Peter Madsen, Frank Rasmussen, Karsten W. Andersen & Ove Madsen
Saltvandsklubbens danske mestre anno 1995 for hold 'Fri Line'
Fra venstre: Jan Østergård, Poul Erik Duus, Preben Hansen & Erik Hansen
Pirkebrættet går til den der har fanget flest kg på 5 selvvalgte indvejede torsk. Fisken skal tilmeldes efter hver tur, og er en torsk først tilmeldt, kan den ikke trækkes tilbage i konkurrencen. Dette er en sjov konkurrence, for hvornår er en torsk stor nok, og mon der fanges en større næsten gang?
Sådan kan et pirkebræt se ud, og det kan vindes til ejendom