Årets sidste klubtur

Sol opgang over Langelandsbæltet

Et helt fantastisk vejr 2. juledag gav en stor optimistisk forventning til årets sidste klubtur. Vi skulle ha` været 12 mand, men 1 måtte melde fra pga. sygdom så vi var kun 11. Vi var med det gode skib MS-Neptun med Dennis som skipper.

Vi sejlede sydover og startede med at kastefiske. Dennis mente at torsken først ville samle sig i buler, når strømmen ville vende ved middagstid. Så vi prøvede flere forskellige steder og der kom også lidt små torsk og små sej op, hvor langt de fleste blev sat ud igen. Sidst på formiddagen gik vi over til at søge efter buler af torsk, men Dennis kunne ikke rigtig finde nogen. Så alt i alt en skuffende fangst, men vejret og det sociale var helt i top.

Der var præmier til de 3 største torsk. Jan Østergård fangede den største på 3,1 kg. Martin Sørensen fik den anden største på 1,8 kg. og 3 blev undertegnet med en på 1,7 kg.

Gert Rasmussen med sin fangst

Torskepokalen og pirkebrættet skulle afgøres på denne her tur. Der var kun tilmeld 4 torsk i løber af året af 4 forskellige personer og det kun var undertegnet der var med på denne her tur gik lidt af spændingen, når vi ikke fangede større torsk.

Torskepokalen går i år til Frank Rasmussen med en torsk på 6 kg og 84,5 cm  fanget i marts måned.

Pirkebrættet går ligeledes til Frank Rasmussen med en samlet vægt på 7,7 kg. for en torsk på 6 og 1,7 kg.

Til sidst vil jeg ønske alle medlemmerne her i Saltvandsklubben af 1953,  et Godt Nytår og håber vi ses til generalforsamlingen onsdag d. 19 januar.

Mvh. Frank

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.