Go Fishings Fladfiske Cup 2020.“

Go-Fishing`s Fladfiske Cup d. 4 okt. 2020 gav ingen top placeringer til os fra Saltvandsklubben selvom vi gjorde hvad vi kunne, men det viste sig af fladfiskene var noget forsigtige denne dag.

Vi var igen med skibet MS-Skjold med Karsten som skipper og han gjorde også hvad han kunne.

MS-Skjold

Dagen før havde vi et kraftigt blæsevejr som nok ville ha` gjort vandet meget grumset, men det kunne vi ikke give skylden for det så faktisk rigtig fint ud. Til gengæld havde vi en del strøm, mellem 1,3-2,0 mil.

Fiskeriet. Vi startede på 14 m. vand og der gik heller ikke længe før de første fisk kom på dæk (Hvillinger) og dem var der mange af. Så vi sejlede videre ind på 10 m. vand og det hjalp for der begyndte at komme fladfisk op i kurvene.

Der blev fanget mange andre arter end fladfisk foruden hvillingerne blev der også fanget ulke, havkarusse, knurhane og mange torsk. Gert Dørge fik en torsk på 3,9 kg på orm.

Gert Dørge med sin torsk på 3,9 kg.

Fangsterne lå på 1-15 fisk pr. mand så det var ikke noget at prale af. Det var et tidligere medlem af klubben, Dirch Logse som fangede den største på vores skib. En rødspætte på 940 g. og 44,5 cm. skarpt for fuldt af Jørgen Kristensen med en rødspætte på 44 cm. og 850 g.

Jørgen Kristensen med en rødspætte på 850 gram og 44 cm.

Alle bådvinderne med Dich Logse ude til venstre.

Tak til alle medlemmerne som var med, for en rigtig god tur selvom vinden spillede os en lille pus til sidst og Tak for overskårene til Clausen Eftf.

Vi skal allerede afsted på lørdag d. 10 okt. igen.

Mvh Frank

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar