Endelig – årets første havtur

Søndag d. 4 september kom vi endelig på havtur med klubben igen. Der var mange der havde glædet sig inklusiv mig selv. Fladfiske sæsonnen er startet.

Der var dog en del udfordringer, idet Holland havde lukket for levering af børsteorm til Danmark på grund af varmen, så jeg viste ikke om vi kunne få nogen børsteorm til turen.

Så jeg måtte selv igang med greven – 800 stk. blev det til og da Verner alligevel godt kunne skaffe lidt børsteorm havde vi orm nok.

Verner ville gerne aflyse turen grundet en frisk vind fra sydøst, men vi ville afsted. Det gav også en del vand på dækket, der vil sejlede over mod Lolland og da vi kom der over var det heller ikke så slemt.

Fiskeriet var sløjt i starten. Jeg insisterede på at vi skulle længere syd på, men Verner sagde at der kunne vi ikke ligge pga. høje bølger. Tilsidst overgav han sig og sejlede syd på. Da vi var fremme viste det sig at det var ikke så slemt alligevel. Vi fik også fisk lige med det samme vi lægge op. Der var mange mindre fisk det vil sige, fisk på omkring de 25 cm (rødspætter og skrubber).

Turen var både en pointtur og Grand Slam tur og der blev også fanget 6 forskellige arter. Vinderen på point blev Martin Sørensen med 162 point og Grand Slam blev det undertegnet med 97 cm. Det fulde resultat kan i se under Resultatlisten.

Næste tur er lørdag den 1. oktober

Mvh Frank

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.