Succesfuld 20 timers tur

20 timers turen fra Thyborøn blev en succes, desværre var vi kun 5 fra klubben som var med. Resten var gæster fra både København, Sønderjylland og Fyn. Vi havde nok været fuld skib, hvis ikke lige det var fordi at der havde været et hold fra klubben som havde været af sted på en 2-dagetur for 16 dages siden og et hold var med til Skagens Havfiske Festival samme dag som 20 timers turen.

Desværre var de ikke Per selv som vi skulle sejle med, da han skulle til begavelse. For det er altid hyggelig med Per som skipper. Men vores skipper (Michael) gjorde det godt og det samme gjorde hjælperen ombord (Søren).

Vejrmeldingen havde være god helt op til turen, men dagen før melde DMI at, vi ville få en frisk vind (5-10 sek.m) fra sydvest. Men så slemt blev det ikke. Vi var ikke over 8 sek.m.

Der var 4-5 stykker der kæmpede med lidt søsyge men ikke mere end de kunne fiske.

Hygge om bord

Inden vi sejlede fra Thyborøn, spurgte jeg skipper, hvad planen var. Han sagde vrag hele dagen på ca. 35 m. vand. Vi skulle starte på et vrag, som lå ca. 40 mil. ude. Kl. 2,00 stak vi til havs og ved 7,30 tiden var vi fremme ved det første vrag.

Næsten alle fik fisk på med det samme vi nået bunden. Fisk i 2-4 kg. klassen. God start. Vi fiskede 9 vrag af på dagen. Der var gode vrag og mindre gode vrag, men alle fik godt med fisk. Det var mest torsk og mindre langer der blev fanget.

Lars Rix med en torsk på 6,0 kg

Den største Torsk vejede 11 kg. og blev fanget af hjælperen om bord. Vi havde mellem 10-20 kg. filer med hjem pr. mand.

Der skal lyde en stor tak til alle deltagerne for en super tur.

Mvh Frank

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.